Datum

26 september 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Bij Dieren ontbraken Rick Verlaan en Niek van Asselt. Beiden moesten na een gezamenlijk uitje in quarantaine daar een van de mede reisgenoten positief getest is. Dieren had in het begin een duidelijk overwicht. Met verzorgd spel werd de aanval gezocht. Jammer dat een aantal spelers hun gepingel te ver doorvoerden. Sneller afspelen naar een vrijstaande medespeler is moeilijker te verdedigen door de tegenstander. Waarschijnlijk is het nog het jeugdig zijn. Redichem stelde er een spel met heel veel lange trappen tegenover, bovendien schroomden ze niet om elk duel op het scherp van de snede aan te gaan. Dieren kreeg diverse kansen maar schoot te tam op het doel. De keeper van Dieren kreeg pas na ruim 10 minuten de eerste bal te verwerken. In de 30e minuut een mooie voorzet die door Teun van Uum fraai wordt binnen gekopt (0-1). Met deze stand breekt de rust aan. Na rust een zelfde spelbeeld. Bart Vissers komt in het veld voor Job Koenders. In de 63e minuut mist een Redichem verdediger de bal en dat geeft Teun de gelegenheid de bal beheerst binnen te schieten (0-2). Redichem begint nog meer opportunistisch spelen en kleunt er hard in. In de 66e minuut een ongelukkig moment in de Dieren-achterhoede, Norbert krijgt de bal ongelukkig op zijn schoen en de bal verdwijnt met een boogje in het doel (1-2). Kort daarna kan een Redichem speler gemakkelijk met een kopbal scoren (2-2). Wat Dieren daarna nog probeert de Redichemspelers werpen zich voor elke bal. Dieren mankeert het geluk en zo eindigt de wedstrijd in een teleurstellend gelijkspel. Redichem zal er mee tevreden zijn. H.B.W.