Admiraal Helfrichlaan 99
6952GD
DIEREN
tel. 0313-427938

Eefde speelde van af het begin met het mes tussen de tanden. De aanvallen van Dieren werden in de meeste gevallen met een forse overtreding ontregeld. De scheidsrechter trad daar onvoldoende tegen op. Zo wuifde hij twee maal een geheide penalty weg. Wel was hij heel sterk in het op de juiste plaats laten nemen van een ingooi. Het was Dieren dat de eerste goal scoorde, nadat in de 10e minuut een geheide penalty na het neerhalen van Teun niet werd gegeven. Maar ondanks deze tegenslag bleef Dieren aanvallen. In de 15e minuut een goede voorzet ven Gianluca en Tijn Gerritsen scoort fraai de 1-0. Eefde vat moed en met een geweldige redding van Jonne Olijslager in de 40e minuut blijft het 1-0. Met een goede kans van Dieren gaat de rust in. Na rust een fel aanvallend Eefde, maar het is Job Koenders die voor Dieren in de 5e minuut voor een leeg doel de paal treft. Het is keeper Jonne die in de 10e minuut een alleen op hem af stormende Eefde speler van scoren afhoudt. En zo golft het spel op en neer met afwisselend kansen voor beide doelen. Echter Dieren speelt steeds onnauwkeuriger. En zo krijgt Eefde in de 87e minuut de gelegenheid om de dan verdiende gelijkmaker te scoren. Nadat van beide kanten nog een mogelijkheid voor de winnende treffer wordt gemist fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De 1-1 uitslag is wellicht de juiste uitslag. H.B.W,