Admiraal Helfrichlaan 99
6952GD
DIEREN
tel. 0313-427938

Dieren boekte een zwaarbevochten zege op een fysiek sterk Eerbeekse Boys. De overwinning is verdiend. Tegenover het combinatie voetbal van Dieren stelde Eerbeekse Boys fysiek voetbal met veel overtredingen. Helaas trad de scheidsrechter daar niet genoeg tegen op.

Voor aanvang van de wedstrijd zorgde de jeugd voor mooi en sfeerverhogend vuurwerk. Dieren zette meteen druk met mooie aanvallen. Toch was de eerste scoringsmogelijkheid voor E.Boys. Dieren heeft het meeste balbezit  maar moet alert zijn op de snelle uitvallen van de tegenstander. De Eerbeekse keeper redt een paar maal bekwaam en boft met tweemaal een bal op lat en paal . Zo komt de rust met een 0-0 stand.

Na rust meteen een snelle aanval van Dieren, Helaas Raakt Gianluca daarbij geblesseerd en moet vervangen worden. In de 55e minuut schiet Teun de bal in de uiterste hoek maar de Eerbeek keeper redt bekwaam. Dieren wordt duidelijk sterker

Maar met veel overtredingen weet de tegenstander de boel te ontregelen. In de 75e minuut fluit de scheidsrechter wel en de net ingevallen Dylan Fontein neemt de vrije trap en krult de bal fraai in de bovenhoek (1-0). Er volgen nog veel spannende minuten met voor beide doelen scoringsmogelijkheden. Maar dan fluit de scheids voor het einde en heeft Dieren een verdiende overwinning behaald.