De Pinkenberg 1
6891DM
ROZENDAAL
tel. 026-3647289

Dieren boekte een verdiende overwinning na een goede eerste helft en een teleurstellende tweede helft. Dieren begint voortvarend maar de passes zijn dikwijls onnauwkeurig. DVOV geeft goed partij en creëert scoringsmogelijkheden. Het is een gelijk opgaande partij. In de 20e minuut een mooi uitgespeelde aanval van Dieren, Tijn Gerritsen is het eindstation. Helaas eindigt zijn schot op de paal, maar via de rug van de tevergeefs duikende DVOV keeper eindigt de bal in het doel (0-1). DVOV gaat op zoek naar de gelijkmaker en in de 30e minuut is het raak,na een scherp genomen corner verdwijnt via een Dieren-speler de bal in het doel(1-1). In de 33e minuut gaat de snelle Gianluca v.d.Wulp er vandoor , hij legt de bal terug op Milan Sanders en die schiet de bal beheerst in de hoek (1-2) . Kort daarna een mooie aanval van Dieren over veel schijven,uiteindelijk komt de bal bij Andy Visser en dat betekent (1-3). Met deze stand gaat de rust in. Na rust diverse wissels bij beide ploegen begint de tweede helft. Hopelijk gaat Dieren in de tweede helft zorgvuldiger met de kansen om. In de 55e minuut is het raak na een goed opgezette aanval is het Andy Visser die keurig de 1-4 binnen schiet. Dieren begint steeds onnauwkeuriger te spelen, te veel spelers zijn op eigen succes uit. Dat geeft DVOV moed om fel o p de aanval te spelen. En ze krijgen kansen. In de 60e minuut wonderbaarlijke reddingen voor het doel van Dieren. Vier maal komt de bal op de lat van her Dierendoel en ook keeper Jonne Olyslager staat zijn mannetje. En dan in de 68e minuut de dik verdiende goal voor DVOV (2-4). Met nog kansen voor beide partijen komt het einde met een 2-4 eindstand. Conclusie: Dieren speelt af en toe zeer aanvaardbaar voetbal, Maar je speelt het spel met zijn elven. H.B.W.