Knoevenoordstraat 34 A
6971LK
BRUMMEN
tel. 0575-565593

Oeken speelde het door Bert Jacobs bekende Hots Knots Begonia voetbal. Zodra ze de bal hadden werd met een lange hoge bal de aanval gezocht. Dieren probeerde met verzorgd voetbal de aanval te zoeken. Echter te veel spelers gingen te lang met de bal lopen in plaats van snel een medespeler te zoeken. Dit spel was gemakkelijk door Oeken te ontregelen. De rust werd bereikt met een 0-0 stand. Na rust een zelfde spelbeeld. Oeken maakte veel overtredingen. De scheidsrechter had dat goed in de gaten en floot er terecht voor. Uit een van de schaarse aanvallen kreeg Oeken in de 65e minuut een reuze kans. Echter keeper Jonne Olyslager redde heel bekwaam. In de 75e minuut wordt de bal naar de op links staande Dylan Fontijn gezonden. Deze bedenkt zich geen moment en met een fraaie boogbal plaatst hij de bal over de ver voor zijn doel staande Oeken-keeper (0-1). Dieren wil meer maar sommige spelers zijn op eigen succes uit en spelen te laat over. Maar dan in de 85e minuut een goed lopende aanval en Andy Visser rondt koelbloedig af. Zo komt het einde aan een rommelige wedstrijd met een verdiende 0-2 zege. H..B.W.