Admiraal Helfrichlaan 99
6952GD
DIEREN
tel. 0313-427938

Dieren begint veel te gemakzuchtig aan de wedstrijd. Veel onnauwkeurige passes , en dat lag deze keer niet aan het veld. En een gezapig tempo. En zo is het ZZC dat scoort inde 27e minuut (0-1). Dieren beseft dat het zo niet kan en gaat wat beter spelen en zo is het Teun van Uum die de gelijkmaker scoort in de 41e minuut. Met deze stand gaat de rust in. Na rust moet keeper Jonne Olyslager al in de 2e minuut redding brengen. Dieren schept nu meer kansen maar moet alert zijn op de snelle uitvallen van ZZC. In de 65e KOMT Raimo Kemming binnen de lijnen. Die toont zich meteen dankbaar en scoort een minuut later met een fraaie boogbal (1 – 2). ZZC raakt vermoeid en het is Dieren dat profiteert en in de 70e minuut scoort Milan Sanders 3-1. In de 81e minuut voert Dieren de score op als Teun van Uum met harde knal een penalty verzilverd (4-1) Dieren wisselt nog een paar keer en dan fluit de scheidsrechter af en heeft Dieren na een zeer matige eerste helft met 4-1 gewonnen.