Sportlaan 10
6866NA
HEELSUM
tel. 000-000000

Wat zal het vanmiddag worden? Redichem had thuis een paar aansprekende resultaten geboekt,dus Dieren was gewaarschuwd. Dieren had 15 minuten nodig om aan het slechte hobbelige veld te wennen Maar toen ging de snelle GianLuca v.d.Wulp er vandoor en dat betekende 0-1. Dieren kreeg nog meer goede scoringsmogelijkheden, maar het duurde tot de 24e minuut voor Tijn Gerritsen na een mooie aanval de score verhoogde tot 0-2. Redichem stelde hier weinig tegenover., inde 40e minuut waren ze voor het eerst gevaarlijk. In de 44e minuut ziet Gian Luca geen medespeler vrij staan en besluit dan maar zelf door te gaan en dat betekent 0-3 Om daar na 1 minuut nog een doelpunt aan toe te voegen 0-4. Met deze stand gaat de rust in. Na rust een zelfde spelbeeld en het is Teun van Uum die in de 55e minuut de 0-5 op het scorebord brengt. Dieren blijft lustig aanvallen en in de 64e minuut is het Andy Visser die de 0-6 scoort. Er komen nog heel veel scoringsmogelijkheden. Maar met kunst en vliegwerk weet Redichem het scoren door Dieren te voorkomen. Dieren brengt nog de wissels in zo komen Niek van Asselt, Job de Lijster en Nanne Osinga in het veld. Dan fluit de goed leidende scheidsrechter voor het einde. Nu weer Dinsdag aan de bak als JVC op bezoek komt. H.B.W.