Admiraal Helfrichlaan 99
6952GD
DIEREN
tel. 0313-427938

Bij deze kwartfinalewedstrijd ontbraken bij Dieren diverse basisspelers. En dat was te merken. De achterhoede maakte niet zo'n betrouwbare indruk als normaal. Toch had Dieren de overhand. Het spel werd het meest op de helft van Trias gespeeld. Na diverse scoringsmogelijkheden was het in de 21e minuut raak Milan Sanders mikt de 1-0 binnen. Door een domme terugspeelbal kan alleen met een overtreding een score voor Trias voorkomen worden. Penalty. Maar wederom stopt keeper Jonne Olyslager de bal en blijft het 1-0. Dieren blijft de bovenliggende partij. In de 40e minuut een fraaie vrije trap. De bal gaat over iedereen heen en bereikt Teun van Uum. Helaas de bal wordt net naast gemikt. En in plaats van 2-0 is het Trias na gerommel in de Dieren achterhoede dat scoort (1-1). En net voor de scheidsrechter voor de rust wil fluiten mikt Trias weer raak (1-2). En zo gaat de rust in met een 1-2 stand i.p.v. 2-0.

Na rust start Trias voortvarend. Ze geven beter partij dan voor rust. Maar ook Dieren krijgt scoringsmogelijkheden. En in de 54e minuut gaat een vrije trap van Radjinder Banwari zonder dat iemand de bal aanraakt in het doel en staat het 2-2. Alles is weer mogelijk. Diverse wissels nog bij Dieren, Het levert kansen op. Maar dan in de 64e minuut grijpt de Dieren achterhoede niet in en dat biedt Trias de mogelijkheid om te scoren (2-3). Nog 26 minuten rest Dieren om de stand gelijk te trekken. Maar het zit niet mee en met kunst en vliegwerk weet Trias doelpunten te voorkomen. Terwijl zij ook een paar maal gevaarlijk uit breken. En zo komt het einde met een teleurstellende nederlaag. Het was niet nodig geweest. Maar rommelig verdedigen kost Dieren de overwinning.