de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Wat een teleurstelling deze nederlaag. Van begin af aan  was duidelijk dat Teuge geen enkel ontzag toonde. Ze waren fel in de duels zonder over het randje te gaan. Dieren had niet de vorm om daar onder uit te voetballen. Er werd veel te lang met de bal gelopen . Er werd te langzaam opgebouwd . Het speelveld werd daardoor kleiner en daardoor was het gemakkelijker voor Teuge om in te grijpen. Na diverse gevaarlijke momenten voor het Teuge doel was het Gianluca v.d. Wulp die zich in het 16m gebied behendig vrij speelde en fraai de score opende 0-1.  De dierenachterhoede verdedigde bekwaam met een uitstekende Raumo Kemming .Dieren blijft aanvallen en dan een ongelukkig moment voor een Teuge verdediger, hij valt met zijn hand op de bal. De scheidsrechter kan niet anders dan een penalty geven. Teun van Uum plaats zich achter de bal, maar zijn schot is goed geplaatst maar te zacht zodat de Teuge doelman kan redden. Zo blijft het 0-1 en met deze stand wordt de rust bereikt. ,

Na rust een zelfde spelbeeld. Een ongelukkige handsbal levert ook Teuge een penalty op. Zij scoren wel en nu is het 1-1. Dieren gaat met volle kracht op jacht naar een doelpunt.  Echter het creëert te weinig en zo is het Teuge dat scoort en zo wordt het in de  88e minuut 2-1. Wat Dieren ook probeert, het scoort niet. En zo komt het einde met een teleurstellende nederlaag, Een 2-2 uitslag zou beter de verhouding weer geven. Maar daar koop je niets voor. Een fel maar sportief strijdend Teuge verlaat juichend het veld.