1 team, 1 taak. En dat in de blubber.

Vorden 3

v.v. Dieren 2

24 maart 2024 12:00

E. Oldenhave

Europlanit Buiten Sportpark Vorden
Oude Zutphenseweg 11
7251JX
VORDEN
tel. 0575-551966

Dat was voor vandaag de insteek. Werken als 1 team, met 1 taak voor ogen. De score zo laag mogelijk houden. Dat klinkt misschien vreemd, maar tegen een ploeg met dit kaliber, met de manschappen die we hadden vandaag, konden we niet anders.

Want de eerste wedstrijd op ‘t Nieuwland werd een 0-6 nederlaag voor de Legends. Dus we wisten wat we konden verwachten.

De sfeer zit er echter goed in en we verzamelen bij het clubgebouw. Dit keer word er verwacht van Balou dat we uiterlijk om 10:45 vertrekken. Iedereen was op tijd, behalve Balou. En dat was niet de eerste keer en ook niet de laatste keer , gokken wij zo :’)

We gingen als eerst met 13 man naar Vorden toe. Toch werden het er 12 want Waldorf had te veel last van de rug. Toch nog even proberen maar helaas wou dit niet werken. We hadden 12 man maar helaas niet allemaal fit.

Eenmaal aangekomen in Vorden mogen we ons omkleden in kleedkamer 8. Die zijn vergelijken met het complex iets minder. Want wat een mooi complex hebben ze daar.

MiniMe had de box dit keer mee genomen. En moest deze opladen want die was leeg. Vol trots in de kleedkamer , dat de box vol was. Hij had alleen een beetje hulp nodig van een van zijn zoons (:

De sfeer zat er goed in en helemaal toen TimmieT binnen kwam lopen. Met twee tosti’s op z’n hand kwam hij vrolijk binnen lopen. U kunt veel woorden bedenken met een T. Maar deze week is het dus TimmieTosti ;)

De wedstrijd begint rond de klok van 11:00 op een drassig knollenveld. Achteraf was dit een prima veld voor een zware wedstrijd. Het was eenrichtingsverkeer richting het hok van Kiekoe, want die mocht dus keepen.

Hij had het onderstel van een voetballer en het bovenstel van een keeper. De opmerking werd dus al snel gemaakt : “De keeper is geen keeper”. Nou daar kwamen ze snel wel achter. Wat heeft hij een ballen tegen gehouden. Zeker 6/7 doelpunten voorkomen van de mannen uit Vorden.

Dat het maar bij 2-0 bleef was niet alleen zijn verdienste maar weer eentje van het hele elftal. Kiekoe,Pietertje,Hulk,Pita,TimmieTosti,Ramona,Antilope,MiniLoos,MiniMe,AlBundy,Milko en Kampioenmakert. Laatstgenoemde maakte weer een flink aantal minuten en dat is fijn om te zien!

Dat er na de wedstrijd de nodige complimenten aan een aantal spelers word gegeven door de trainer van Vorden zegt wel dat de Legends hun huid heel duur hebben verkocht.

Hebben wij nou helemaal geen kansen gehad. Zeker wel! De tweede helft beten we meer van ons af en kregen we kansjes via Ramona en Kampioenmakert. Waarbij Ramona , na een mooi voorzet van Milko, nog op de lat kopte.

Helaas een nederlaag maar eentje met het koppie omhoog. Nog wel even de complimenten aan Vorden. Een jong, fris elftal met aardige gasten. Spelen verzorgd voetbal en zoeken niet naar de makkelijke oplossing. En bijna allemaal zo snel , dat ze eigenlijk een helm op moeten. Want menig brommert rijdt zachter.

We gaan weer door naar de volgende pot, maar eerst nog even het Lulletje van de Week. We Gaan mocht het uitreiken en deed dit aan Balou. Wederom te laat en nog een paar dingen die het lulletje verdienen. Ondergetekende weet ze niet allemaal meer :(

De volgende wedstrijd mogen we weer uit. Dit keer naar sportpark ‘t Elderink in Hengelo. Oftewel uut noar Pax. De wedstrijd begint om 11:30.

Hopen dat de shirtjes weer schoon zijn, want daar zullen ze ook wel weer vies worden.

De Groetuh,
Milko.