Subsponsoren - v.v. Dieren

Subsponsoren

Subsponsoren

WhatsApp_Image_2022-06-02_at_11.13.48_AM.jpeg

Neenah Coldenhove werd opgericht in 1661en heeft zich in ruim 350 jaar ontwikkeld tot leverancier van kwalitatief hoogwaardig papier voor speciale toepassingen. In de laatste decennia heeft Neenah Coldenhove zich toegelegd op digitaal industrieel printen van textiel met de ontwikkeling van het succesvolle sublimatie transfer papier.

Meer lezen over onze subsponsor?
www.coldenhove.nl

WhatsApp_Image_2022-06-02_at_11.13.17_AM.jpeg
De naam zegt het al: Klupp Sportswear is er voor clubs, in iedere tak van sport. Hun doel is om iedere sporter, elk team, te voorzien van unieke kleding tijdens het sporten. Stijlvol, kwalitatief en speciaal op maat gemaakt. En uiteraard altijd comfortabel. Zij gaan, zoals het een echte topsporter betreft, alleen voor het beste resultaat.

Meer lezen over onze subsponsor?
www.kluppsportswear.nl

RbLoReinFC.png


De Reinbouwgroep is een trots familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat. In hun vestigingen in Dieren, Almere en Zutphen werken bijna 100 medewerkers. Stuk voor stuk vakspecialisten met elk zijn of haar eigen specialiteit binnen het omvangrijke bouwproces. Met de gebundelde competenties van hun mensen, creëren ze fijne leefomgevingen. Zij ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden en transformeren ruimten om te wonen, werken, zorgen en genieten.

Reinbouw werkt efficiënt, met korte lijnen. Als je elkaar gewoon aan kunt spreken, ga je elke dag met plezier aan de slag. De korte lijnen, waardoor iedereen direct met elkaar in verbinding staat, koesteren zij daarom binnen het familiebedrijf.

Dat is meteen ook de reden waarom wij bij vv Dieren zo blij zijn met Reinbouw als sponsor. Een familiebedrijf dat past bij een familieclub.

Meer lezen over onze sponsor?
www.reinbouw.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!