Algemene info

Algemene info

FAMILIEDAG 2019

Een sportieve en feestelijke seizoensafsluiting


Op zaterdag 8 juni 2019 vindt weer de jaarlijks terugkerende familiedag plaats!
Deze dag staat helemaal in het teken van een sportieve en feestelijke seizoensafsluiting met voetbal, spel, muziek en BBQ!

Wat staat er te gebeuren?

FAMILIEDAG | zaterdag 8 juni
In de ochtend ontvangst in de kantine vanaf ca 09.30 uur

  • Daarna een voetbaltoernooi waarbij spelers vanaf de JO12 gemengd worden met spelers uit andere junioren- en seniorenteams. Families worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld.
  • Rond de middag samen lunchen, waarna het voetbaltoernooi wordt voortgezet
  • Prijsuitreiking
  • Diner: er wordt een compleet warm- en koud buffet aangeboden
  • Aansluitend volgt een spectaculaire feestavond onder begeleiding van de live band “Lead”

Aanmelden voor de Familiedag is op dit moment online niet meer mogelijk. We hebben de inschrijving gesloten zodat we kunnen beginnen met de indeling van de teams.

Maar natuurlijk ben je nog steeds van harte welkom om komend weekend het feest mee te vieren. In de kantine van vv Dieren is voorafgaand aan het evenement nog de gelegenheid om je in te schrijven. De inschrijftafel is vanaf 09.00 uur geopend en kort daarna start het toernooi, dus kom op tijd!

Bij het inschrijven heb je verschillende opties:

-          Je kunt je aanmelden voor de hele dag, dit betekent voor de lunch, buffet bij avondeten en feestavond. Als je wil voetballen kan dit ook, ter plekke bekijken we samen in welk team nog ruimte is om mee te voetballen. Deze optie kost voor 18+ € 14.50,-  en voor 18-  € 5,-.

-          Ook als je niet voetbalt maar van het evenement wil genieten ben je welkom. Je kunt je namelijk voor een deel van de dag aanmelden, zoals alleen een lunch of de feestavond. Wij hebben twee keuzes:  alleen lunch + evt. voetbaltoernooi (€ 4) of alleen feestavond (€ 7.50,).

Wij hebben er zin in, tot zaterdag!

Commissie Familiedag 2019

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!