Leigraafseweg 8
6671MC
ZETTEN
tel. 0488-451805

Dieren boekte een zwaarbevochten zege op een stug spelende ploeg. Dieren speelde zijn vertrouwde spel met veel balbezit. Echter de combinaties werden veel onderbroken door het veel overtredingen makende Excelsior. Ondanks een cornerverhouding van 9 voor Dieren en twee voor Excelsior gat de rust in met een 0-0 stand. Na rust een zelfde spelbeeld,maar de scheidsrechter laat nu iets minder toe. Dieren combineert goed en al na twee minuten een mooie combinatie tussen Gianluca v.d.Wulp en Teun van Uum. De combinatie eindigt bij Teun en die schiet raak (0-1). En 5 minuten later is het weer raak. Een vrije trap genomen door Gani Baskal verdwijnt steenhard in het doel (0-2). In de 60e minuut mag Radjinder Banwari vrij opstomen naar het doel en schiet de 0-3 binnen. Andy Visser komt nog in het veld voor Teun. Dieren vat het spel wat gemakkelijker op en Excelsior ruikt mogelijkheden. En zo wordt het in de 65e minuut 1-3. Dieren moet alle zeilen bijzetten om een doelpunt te voorkomen. Echter door de aanvalsdrift van Excelsior ktijgt Dieren ook nog diverse scoringsmogelijkheden. Echter er wordt niet meer gescoord en Dieren boekt een dik verdiende overwinning. H.B.W.