Admiraal Helfrichlaan 99
6952GD
DIEREN
tel. 0313-427938 (v.v. Dieren)

Gelukkig dat de storm geen roet in het eten gooide en de wedstrijd door kon gaan. Nu stormde Dieren maar op het doel van Teuge af. Dieren had de wind mee en aanval na aanval rolde op het Teuge-doel af. Dieren was duidelijk de beter ploeg, maar de meeste spelers waren op eigen succes uit en hielden de bal te lang bij zich zodat Teuge het spel kon onderbreken. En dan in de 10e minuut is het raak en scoort Rick Verlaan de openingstreffer (1-0). In de 13e minuut is het Tijn Gerritsen die na een vlotte aanval de 2-0 binnen schiet. Met deze stand wordt de rust bereikt. Na rust heeft Dieren de wind tegen, maar dat is in het spel niet te merken. Zo wordt in de 47e minuut na een mooie aanval door een doelpunt van Milan Sanders de stand op 3-0 gebracht. Wouter de Wit wordt in de 51e minuut vervangen door Teun van Uum. Ook Nanne Osinga komt na een heel lange afwezigheid binnen de lijnen, hij vervangt Andy Visser. Dieren blijft het beste van het spel houden, ondanks de stevige wind mee stelt Teuge hier heel weinig tegenover. Dieren wisselt nog meer zo maken ook Tijn Gerritsen en Gani Baskal nog hun opwachting. En dan wordt het in de 78e minuut 4-0 door een doelpunt van Milan Sanders en in de slotminuten bepaalt Gianluca v.d. Wulp de eindstand op 5-0. Een dik verdiende overwinning op een matige tegenstander.